Minden lépés biztonságban

2019. 09. 12., cs - 11:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Paksi Rendőrkapitányság és a város önkormányzata közösen fogadta örökbe az intézmények előtti gyalogos-átkelőhelyet.

A Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks új baleset-megelőzési projektet indított 2019. szeptember 11-én. A program lényege, hogy felhívja a járművezetők és a gyalogosok figyelmét a szabálykövető közlekedésre. A projekt végrehajtása során szeretnék elérni, hogy a város valamennyi gyalogos-átkelőhelyét örökbe adják, akár magánszemélynek, akár vállalkozásnak, akár közintézménynek. Az első – település központjában levő – „zebrát” a városi rendőrkapitányság és a polgármesteri hivatal előtti útszakaszon ünnepélyes keretek között fogadta örökbe a Paksi Rendőrkapitányság és Paks Város Önkormányzata. Dr. Kuti István rendőr ezredes városi rendőrkapitány és Szabó Péter polgármester örökbefogadási nyilatkozatot írtak alá, majd egy-egy fémtáblát helyeztek el a gyalogos-átkelőhely mindkét oldalán arról, hogy a „zebrát” örökbe fogadták.

kép
A képen balról jobbra Dr. Kuti István rendőr ezredes és Szabó Péter

A Városi Baleset-megelőzési Bizottság Paks várja azoknak a jelentkezését, akik a településen levő gyalogos-átkelőhelyek közül egyet örökbe szeretnének fogadni.      


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendhagyó rendőri ellenőrzés Szekszárdon

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság közlekedési szakemberei Pünkösdkor kerékpáros bukósisakkal és egyéb láthatósági eszközökkel ajándékozták meg a kétkerekűek vezetőit a megyeszékhelyen.

 

Nyolc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.