Motoros vezetéstechnikai felkészítés 

2019. 04. 23., k - 10:48
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Salgótarjánban a nagyállomáson adhattak számot elméleti és gyakorlati tudásukról a motorkerékpár vezetők. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a motoros szezonra való felkészítés jegyében hirdetett vezetéstechnikai képzést.

A Salgótarjánban a nagyállomáson a napokban megtartott vezetéstechnikai képzés két részből állt. A 27 fő résztvevő egy KRESZ tesztlap kitöltésével elméleti tudásáról adott számot, majd az ügyességi pályaelemekből álló vezetéstechnikai pályán megmutathatta gyakorlati tudását, melynek során hasznos információkat kaphattak a jármű kezelése tekintetében. 

A vezetők ingyenes regisztrációs kódot kaptak a 2019. május 4-én a Hungaroringen megrendezésre kerülő Motorfeszt elnevezésű vezetéstechnikai versenyre.  


 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Négy iráni határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Feltörte a fiókot

Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

 

Valótlan bejelentés

A rendőrök befejezték a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint valótlan tartalmú bejelentést tett a Kalocsai Járási Hivatalban.

 

Polgárőr nap elismerésekkel

Újkígyóson rendezte meg a Békés Megyei Polgárőrök Szövetsége a megyei polgárőr napot. A rendezvényen polgárőrök és rendőrök részesültek elismerésben.

 

Illegális migránsok Bács-Kiskun megyében

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon szolgálatot teljesítő egyenruhások 2019. július 21-én éjjel – egy óra alatt – összesen tizenöt külföldit tartóztattak fel.

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.