Motoros vezetéstechnikai felkészítés 

2019. 04. 23., k - 10:48
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Salgótarjánban a nagyállomáson adhattak számot elméleti és gyakorlati tudásukról a motorkerékpár vezetők. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Balesetmegelőzési Bizottsága a motoros szezonra való felkészítés jegyében hirdetett vezetéstechnikai képzést.

A Salgótarjánban a nagyállomáson a napokban megtartott vezetéstechnikai képzés két részből állt. A 27 fő résztvevő egy KRESZ tesztlap kitöltésével elméleti tudásáról adott számot, majd az ügyességi pályaelemekből álló vezetéstechnikai pályán megmutathatta gyakorlati tudását, melynek során hasznos információkat kaphattak a jármű kezelése tekintetében. 

A vezetők ingyenes regisztrációs kódot kaptak a 2019. május 4-én a Hungaroringen megrendezésre kerülő Motorfeszt elnevezésű vezetéstechnikai versenyre.  


 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.

 

A birka csak ürügy volt

A csongrádi rendőrök néhány órán belül elfogták azt a helybeli fiatalt, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

 

Afgán és szír határsértők Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.