Ne kockáztasson!

2017. 11. 09., cs - 14:55
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök az elmúlt napokban több ittas járművezetőt is kiszűrtek a forgalomból a Jászságban. A kedvezőtlen tendencia visszaszorítása érdekében a rendőrség ezúton is felhívja a figyelmet az ittas járművezetés következményeire!

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság – és helyi szervei – a rendszeres rendőri ellenőrzések mellett, a nyilvánosság erejét kihasználva, megelőzési kampányokkal is igyekszik felhívni a közlekedők figyelmét a felelőtlen kockázatvállalás veszélyeire.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy az ittas járművezetés potenciális balesetveszélyt hordoz magában! Ne feledjék, a kerékpár is járműnek számít! Az ittas járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik! Az elfogyasztott alkohol jelentősen növeli a reakcióidőt és tompítja az érzékszerveket, ezzel nő a balesetek bekövetkezésének kockázata is!

Kérjük, fontolják meg! Nem éri meg kockáztatni! Tekintsék meg a rendőrség e témakörben készített rövidfilmjét itt!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.