Nyáron is a balesetek megelőzéséért dolgoznak

2018. 06. 13., sze - 07:56
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az idegenforgalmi szezonban is számíthatnak ellenőrzésekre a közlekedők.

A Tatabányai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. június 12-én Tatabányán ellenőrizték a gépjárművezetőket. A járőrök a sofőrök okmányai mellett azt is ellenőrizték, hogy a járművezetők nem fogyasztottak-e alkoholt, mielőtt volán mögé ültek. Az egyenruhások felhívták a közlekedők figyelmét, hogy a nyári idegenforgalmi szezonban megnövekedett forgalomra kell számítani a közutakon, ezért fokozott óvatossággal közlekedjenek.

A balesetek számának csökkentése érdekében az idegenforgalmi szezon kezdetével a közlekedők a közeljövőben számíthatnak hasonló jellegű ellenőrzésekre, amelyek során a rendőrök az ittas vezetők kiszűrése mellett kiemelt figyelmet fordítanak a sebességtúllépésre és a passzív biztonsági eszközök használatára is.

2

3


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalt a menetjegy vásárlásakor

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek a gyanúsítottja hamis irattal vásárolt kedvezményes vasúti menetjegyeket.

 

Garázdaság és rongálás

A kiskunhalasi nyomozók őrizetbe vették azt a helyi férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében és 2019 januárjában is garázdálkodott.