Országos balesethelyszínelő verseny Szécsényben

2018. 09. 18., k - 19:55
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Megkezdődött a három napos szakmai megmérettetés.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának felkérésére a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2018. szeptember 18-a és 20-a között Szécsényben rendezi meg a VIII. Országos Balesethelyszínelő Versenyt.

A háromnapos rendezvényt Óberling József r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztályának vezetője nyitotta meg, majd Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője köszöntötte a megjelenteket.  

A három napos rendezvényen a résztvevőknek KRESZ és szakmai elméleti tesztlapot kell kitölteni, valamint vezetéstechnikai és gyakorlati feladatokban mérhetik össze tudásukat.

A megmérettetésen az elméleti és gyakorlati feladatok végrehajtása során 20 csapat bizonyíthatja felkészültségét.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.