Ovijárat

2019. 06. 08., szo - 09:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ajkai Rendőrkapitányság idén tavasszal is megszervezte a kisgyerekeknek szóló biztonságos közlekedésre nevelő programját.

Az óvodások biztonságos közlekedését célzó programot 2006 óta minden ősszel és tavasszal megtartja az Ajkai Rendőrkapitányság, amelynek során a rendőrök a láthatósági mellénybe öltöztetett gyermekekkel városi séta alkalmával beszélik át a gyalogos közlekedés szabályait és azok gyakorlati alkalmazását. A közel egyórás programon a növendékek azt is megtanulhatják, hogy közlekedésük során fokozottan figyeljenek saját magukra és másokra is. A tavaszi Ovijáratot 2019. június 3-7. között szervezte meg a rendőrkapitányság, melyen a Hétszínvirág Óvoda csoportjai vettek részt. A séta előtt a gyerekek megismerkedhettek az Ajkai Rendőrkapitányság Stukker nevű szolgálati kutyájával, valamint birtokba vehették a rendőrautót is.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.