Ovijárat

2019. 06. 08., szo - 09:55
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az Ajkai Rendőrkapitányság idén tavasszal is megszervezte a kisgyerekeknek szóló biztonságos közlekedésre nevelő programját.

Az óvodások biztonságos közlekedését célzó programot 2006 óta minden ősszel és tavasszal megtartja az Ajkai Rendőrkapitányság, amelynek során a rendőrök a láthatósági mellénybe öltöztetett gyermekekkel városi séta alkalmával beszélik át a gyalogos közlekedés szabályait és azok gyakorlati alkalmazását. A közel egyórás programon a növendékek azt is megtanulhatják, hogy közlekedésük során fokozottan figyeljenek saját magukra és másokra is. A tavaszi Ovijáratot 2019. június 3-7. között szervezte meg a rendőrkapitányság, melyen a Hétszínvirág Óvoda csoportjai vettek részt. A séta előtt a gyerekek megismerkedhettek az Ajkai Rendőrkapitányság Stukker nevű szolgálati kutyájával, valamint birtokba vehették a rendőrautót is.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.