„Pindúr-Pandúr” MINI KRESZ program

2018. 10. 08., h - 13:47
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalalövői óvodában jártak a rendőrök.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közlekedésbiztonság fontosságára hívták fel az óvodások figyelmét 2018. október 8-án a délelőtti órákban Zalalövőn, a Napköziotthonos Óvodában. Az intézmény udvarán kialakított Kresz parkban ismerkedhettek a gyerekek a közlekedési szabályokkal, táblákkal, sőt még a forgalomirányítással is próbálkozhattak. A rendőrök játékos feladatokon keresztül hívták fel a gyermekek figyelmét hogyan ne váljanak áldozattá. A Nemzedékek Biztonságáért Közhasznú Alapítvány jóvoltából kerékpárokat és kismotorokat vehettek át az ovisok.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.

 

A füle sérült

Befejezték az eljárást a rendőrök egy 50 éves bárnai férfival szemben, aki ismerősét bántalmazta.