Rajz és közlekedés

2018. 02. 09., p - 16:54
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Prevenciós előadást tartott a Ceglédi Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója egy dizájner bevonásával a ceglédi Református Iskolában.

Balesetmegelőzési és közlekedésbiztonsági célú előadást tartott 2018. február 9-én a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársa, Sós Zsanett r. törzsőrmester a ceglédi Református Iskolában Vámos Robi rajzoló, dizájner együttműködésével.

A program célja, hogy a gyerekek a rajz szemléltetésével könnyebben megtanulják a közúti jelzőtáblákat, emellett megismerjék a közlekedési szabályokat is. A rajz útján és egyéb szórakoztató elemek beépítésével közvetített, interaktív előadáson örömmel vettek részt a gyerekek.

A rendhagyó együttműködés folytatásaként a jövőben több oktatási intézményben is szerveznek hasonló előadásokat a gyermekek részére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.