Rajz és közlekedés

2018. 02. 09., p - 16:54
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Prevenciós előadást tartott a Ceglédi Rendőrkapitányság balesetmegelőzési előadója egy dizájner bevonásával a ceglédi Református Iskolában.

Balesetmegelőzési és közlekedésbiztonsági célú előadást tartott 2018. február 9-én a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársa, Sós Zsanett r. törzsőrmester a ceglédi Református Iskolában Vámos Robi rajzoló, dizájner együttműködésével.

A program célja, hogy a gyerekek a rajz szemléltetésével könnyebben megtanulják a közúti jelzőtáblákat, emellett megismerjék a közlekedési szabályokat is. A rajz útján és egyéb szórakoztató elemek beépítésével közvetített, interaktív előadáson örömmel vettek részt a gyerekek.

A rendhagyó együttműködés folytatásaként a jövőben több oktatási intézményben is szerveznek hasonló előadásokat a gyermekek részére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csavarhúzós betörő

A kecskeméti rendőrök őrizetbe vettek egy helyi férfit, aki már reggel betörni indult.

 

Betört - keressük

A Szolnoki Rendőrkapitányság az állampolgárok segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Az óra okos volt, a tolvaj nem

Okosóráért ment az áruházba, de fizetni nem akart érte egy algyői férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Két afgán férfi egy tehergépkocsiban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Nem utazhattak tovább

A biharkeresztesi rendőrök négy ukrán férfit állítottak elő, akiknek útlevelében hamis bélyegzőlenyomat volt.

 

Megszúrta kutyáját

A győri rendőrök állatkínzás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy rábapatonai férfit.

 

Illegális migránsok egy macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.