Rendőri látogatás az ófehértói óvodában

2018. 03. 19., h - 14:28
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A biztonságos közlekedésre nevelést nem lehet elég korán elkezdeni.

Botos László rendőr alezredes a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály Autópálya Alosztályának vezetője tett látogatást az ófehértói óvodásoknál 2018. március 13-án. Az alezredes az óvodások korábbi látogatását viszonozta és ezúttal a biztonságos közlekedésről beszélgetett a gyerekekkel. A gyalogosan és kerékpárral közlekedők a legsérülékenyebb résztvevői a közúti közlekedésnek és fokozottan igaz ez a gyermekekre. Az óvodás korú gyerekek könnyen taníthatóak, nagyon érdeklődőek és fogékonyak az intelmekre, amelyek ha megfogadják, csak javukra válhat. A megyei baleset-megelőzési bizottság jóvoltából láthatósági mellényeket és táskákat is kaptak ajándékba az óvodások, amelyek segíthetik a jövőben közlekedésük biztonságát.

Tanácsok a biztonságos gyalogos- és kerékpáros közlekedéshez.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.