Sportosan is légy látható!

2022. 01. 14., p - 11:13
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A láthatóság jegyében kampányolnak Komárom-Esztergom megyében a rendőrök.

A Komárom-Esztergom Megyei Balesetmegelőzési Bizottság meghirdette a „Sportosan is légy látható!” elnevezésű közlekedésbiztonsági programot. A kampány célja a korlátozott látási viszonyok között szabadban sportolók, futók, kerékpározók figyelmének a felhívása arra, hogy sportolás közben a nem megfelelő ruházat miatt is könnyen válhatnak a balesetek áldozataivá.  

Az egyenruhásokkal 2022. január hónapban, főként szürkületkor és a kora reggeli órákban találkozhatnak a szabadban sportolók. Azok részére, akiknek a ruházata kevésbé jól látható és beleolvad a környezetébe a Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által biztosított láthatósági termékeket tartalmazó egységcsomagot adnak át a rendőrök.  

1

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megoldották a problémát

Egy gádorosi férfi autója defektet kapott, de nem volt szerszáma, hogy lecserélje. A nagykátai rendőrök segítettek.

 

Vádemelési javaslat a bűnszervezet vezetője ellen

Az Egyesült Királyságban élő irányító személy és a magyarországi csoport tagjai az „unokázós-csalás” módszerével 2020. április 3-16. között összesen hat nyugdíjast tévesztettek meg. A szekszárdi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

24 óra

A rendőrök azonosítottak, majd elfogtak egy 31 éves férfit, aki egy késsel többször megszúrta szerelmi riválisát Szegeden.