„Üzenet a biztonságért” Pécsett

2018. 10. 09., k - 11:49
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Baranya megyébe látogatott a New Step Fitnesz Táncstúdió Üzenet Táncszínház csapata, akik a veszélyhelyzetek elkerülése érdekében a táncon keresztül szólították meg a fiatalokat.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága és a Baranya Megyei Baleset-megelőzési Bizottság közös szervezésében 2018. október 8-án délelőtt megvalósult előadásra Pécsről, és Harkányból is érkeztek gyerekek. Az Apáczai Művelődési Ház nagytermében fellépő tánccsoport tagjai  „Üzenet a biztonságért” címmel többek között a drogfogyasztás, a családon belüli erőszak, a kiközösítés, a gyerekek közötti erőszak, és a diszkóbalesetek témaköreiben mutattak be táncprodukciókat.

A telt házas előadáson résztvevő általános iskolás diákoknak arra is lehetőségük nyílt, hogy a látottakat a rendőrökkel közösen értelmezzék.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Bács-Kiskun megyénél két illegális migráns próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Rövid idő alatt megtalálták

Alig néhány óra alatt azonosították egy lopás feltételezett elkövetőjét a hódmezővásárhelyi rendőrök. A sértett az értékeit visszakapta.

 

Tehervonaton megbújt migránsok

Bács-Kiskun megyénél egy tehervonat vagonjában megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra két illegális migráns.