A Városi Balesetmegelőzési Bizottság ülésezett Esztergomban

2018. 03. 27., k - 14:50
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Fontos szempont a rendőr-polgárőr közös szolgálatok ellátása.

Esztergom Városi Balesetmegelőzési Bizottsága, 2018. március 26-án tartott ülést a tagok részvételével. A megbeszélés témája a kapitányság illetékességi területének aktuális baleseti helyzete, a fokozottan  balesetveszélyes helyeken,  útszakaszokon tervezett megelőzési tevékenységek végrehajtása. Szó esett a közös rendőr-polgárőr szolgálatok folyamatos ellátásának fontosságáról is. A bizottsági ülésen részt vett az Esztergomi Rendőrkapitányság területén lévő valamennyi polgárőr szövetség vezetője. A közlekedésbiztonsági helyzet javítására vonatkozó elgondolásokat közösen beszélték át, különösen a gyalogos- és kerékpáros balesetek megelőzésére.  

A rendőrök a polgárőr vezetők részére, különböző láthatósági- és fényvisszaverő eszközöket adtak át, ezzel is segítve az önállóan végrehajtott baleset-megelőzési tevékenységüket. A Városi Balesetmegelőzési Bizottság a jövőben havi rendszerességgel ülésezik, a bekövetkezett közlekedési balesetek okainak elemzése, valamint a célirányos propaganda tevékenységük  megtervezése céljából.   

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

 

A lakásban érték tetten a tolvajt

A Szikszói Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki alsóvadászon több családi házból és azok melléképületeiből lopott el különböző tárgyakat.