Balesetmegelőzési kezdeményezés Somogyban

2017. 02. 21., k - 14:20
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A társszervezetek támogatásával figyelemfelhívó jelzőtáblákat helyeztek ki 5 helyszínen.

A Somogy Megyei Balesetmegelőzési Bizottság a közúti közlekedési balesetek számának csökkentése érdekében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Somogy Megyei Igazgatóságával, valamint Kaposvár Megyei Jogú Város Városgondnokságával közösen feltérképezték a Kaposvári járás fokozottan balesetveszélyes útszakaszait. A helyszíni bejárásokat és az egyeztetéseket követően a társszervezetek munkatársai 5 különböző helyszínre helyeztek ki figyelemfelhívó jelzőtáblákat (Kaposvár, Hegyi utca és Virág utca közötti szakasza; Kaposvár, Mező utca és Pécsi utca kereszteződése; 67-es főútvonal, magyaregresi elágazó; 610-es számú út, Kaposújlak belterülete; 6701-es számú út Juta és Várda közötti útszakasza).  

 

A kezdeményezés célja a közlekedési balesetek megelőzése. Lassabb, körültekintőbb, előrelátóbb vezetéssel megelőzhetőek a közúti tragédiák. Fontos, hogy a gépjárművezetők válasszák meg helyesen autójuk sebességét, tartsanak megfelelő követési távolságot, induljanak el kellő időben otthonról és legyenek előzékenyek a közlekedés más résztvevőivel szemben!

 

Minden járművezetőnek jó utat és balesetmentes közlekedést kíván a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.