Idén is "Közlekedik a család"

2019. 04. 15., h - 12:30
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A "Közlekedik a család" Győr-Moson-Sopron megyei fordulóját 2019. május 11-én rendezik meg Győrben.

Az elmúlt évek kedvező tapasztalatai alapján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság idén is meghirdette a "Közlekedik a család" elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőjét. A  vetélkedősorozat elsődleges célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. A versenyre olyan családok jelentkezését várjuk Győr-Moson-Sopron megyéből, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, valamint 6-17 év közötti gyermeket/gyermekeket nevelnek.

A verseny végén egy család juthat az országos döntőbe, amelyet 2019. június 22-23. között rendeznek meg Vas és Zala megyében. A verseny fődíja egy Skoda Fabia Ambition típusú személygépkocsi, valamint további értékes ajándéktárgyak is gazdára találnak.

1

 

A Győr-Moson-Sopron megyei vetélkedő 2019. május 11-jén 9 órakor kezdődik a Porsche Győr Skoda (Győr, Mécs László út 3. szám) telephelyén. 

Az közlekedésbiztonsági vetélkedőn nemcsak a családokat, hanem a legeredményesebb oktatási intézményeket is díjazzuk.

A versenyre jelentkezni és arról bővebben tájékozódni a www.kozlekedikacsalad.hu honlapon lehet.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Érzékenyítő tréning Dombóváron

Dr. habil Orsós Anna, a Pécsi Tudományegyetem Romológia és Nevelésszociológia Tanszékének vezetője tartott előadást az egyenruhásoknak.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Több nőt is inzultált

A csepeli rendőrök elfogták azt a férfit, aki öt nővel szemben is szeméremsértő módon viselkedett.

 

Körözött Peugeot Makón

A rendőrök a szlovén hatóságok által körözött gépkocsit foglaltak le Makó belterületén.