"Józan új év"

2018. 01. 02., k - 13:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési kampány Szekszárdon.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal "Józan Új Év" elnevezéssel fokozott ellenőrzést és egyben baleset-megelőzési kampányt szervezett 2018. január 1-én Szekszárdon. A fokozott ellenőrzés célja az ittas járművezetők kiszűrése volt. Azok a járművezetők, akiknél semmilyen jogsértést nem tártak fel, gyerekpezsgőt kaptak ajándékba.

Az egyenruhások összesen 60 járművezetőt ellenőriztek, az ittas járművezetés gyanúja egyik autósnál sem merült fel.

Az elmúlt napokban a rendőrök nem csupán Szekszárdon, hanem a megye egész területén kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők kiszűrésére. Az ellenőrzések során nyolc esetben merült fel annak gyanúja, hogy az autós úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az intézkedők hét személyt előállítottak, egy fővel szemben a helyszínen intézkedtek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem jutott messzire

A szükséges eljárási cselekményeket elvégezve a kiskunmajsai rendőrök az iratokat átadták az ügyészségnek.

 

Nem tudott elszámolni az oszlopokkal

Több, mint félszáz akácoszlopot vitt el az ásotthalmi erdészet területéről egy helybeli férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Ruhatolvaj Szegeden

Egy szegedi bevásárlóközpont egyik üzletéből nadrágot vitt el egy makói fiatal. A gyanúsított ezután egy másik boltból is lopott, ekkor azonban tetten érték.

 

Török kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.