"Józan új év"

2018. 01. 02., k - 13:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési kampány Szekszárdon.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal "Józan Új Év" elnevezéssel fokozott ellenőrzést és egyben baleset-megelőzési kampányt szervezett 2018. január 1-én Szekszárdon. A fokozott ellenőrzés célja az ittas járművezetők kiszűrése volt. Azok a járművezetők, akiknél semmilyen jogsértést nem tártak fel, gyerekpezsgőt kaptak ajándékba.

Az egyenruhások összesen 60 járművezetőt ellenőriztek, az ittas járművezetés gyanúja egyik autósnál sem merült fel.

Az elmúlt napokban a rendőrök nem csupán Szekszárdon, hanem a megye egész területén kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők kiszűrésére. Az ellenőrzések során nyolc esetben merült fel annak gyanúja, hogy az autós úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az intézkedők hét személyt előállítottak, egy fővel szemben a helyszínen intézkedtek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-esen

Kocs közelében, a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

 

Megindult a forgalom Szentesnél

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 45-ös számú főúton, Szentes külterületén, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Buszon lopott, keressük

A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.