"Józan új év"

2018. 01. 02., k - 13:41
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Baleset-megelőzési kampány Szekszárdon.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a Tolna Megyei Baleset-megelőzési Bizottsággal "Józan Új Év" elnevezéssel fokozott ellenőrzést és egyben baleset-megelőzési kampányt szervezett 2018. január 1-én Szekszárdon. A fokozott ellenőrzés célja az ittas járművezetők kiszűrése volt. Azok a járművezetők, akiknél semmilyen jogsértést nem tártak fel, gyerekpezsgőt kaptak ajándékba.

Az egyenruhások összesen 60 járművezetőt ellenőriztek, az ittas járművezetés gyanúja egyik autósnál sem merült fel.

Az elmúlt napokban a rendőrök nem csupán Szekszárdon, hanem a megye egész területén kiemelt figyelmet fordítottak az ittas járművezetők kiszűrésére. Az ellenőrzések során nyolc esetben merült fel annak gyanúja, hogy az autós úgy ült volán mögé, hogy előtte alkoholt fogyasztott. Az intézkedők hét személyt előállítottak, egy fővel szemben a helyszínen intézkedtek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.