„Látni és látszani!”

2017. 11. 29., sze - 13:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Papkeszin szervezett baleset-megelőzési programot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 28-án Papkesziben tájékoztatták a közlekedőket a „Látni és látszani” akcióról. A rendőrök a közlekedésbiztonsági kampány során a balesetmentes közlekedés érdekében felhívták a figyelmet a látás és a láthatóság kiemelt fontosságára. A járőrök a gépjárművezetők mellett a kerékpárosokat és a gyalogosokat is megszólították. A helyi általános iskola első és második osztályos diákjai láthatósági mellényt kaptak a balatonalmádi rendőröktől, a kerékpárral közlekedőket első-hátsó lámpaszettel és fényvisszaverő készlettel ajándékozták meg.

kampány

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.