„Látni és látszani!”

2017. 11. 29., sze - 13:54
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Papkeszin szervezett baleset-megelőzési programot a Balatonalmádi Rendőrkapitányság.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai 2017. november 28-án Papkesziben tájékoztatták a közlekedőket a „Látni és látszani” akcióról. A rendőrök a közlekedésbiztonsági kampány során a balesetmentes közlekedés érdekében felhívták a figyelmet a látás és a láthatóság kiemelt fontosságára. A járőrök a gépjárművezetők mellett a kerékpárosokat és a gyalogosokat is megszólították. A helyi általános iskola első és második osztályos diákjai láthatósági mellényt kaptak a balatonalmádi rendőröktől, a kerékpárral közlekedőket első-hátsó lámpaszettel és fényvisszaverő készlettel ajándékozták meg.

kampány

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-esen

Kocs közelében, a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

 

Megindult a forgalom Szentesnél

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 45-ös számú főúton, Szentes külterületén, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Buszon lopott, keressük

A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.