„Látni és látszani” akció Tapolcán

2017. 11. 17., p - 10:30
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az országos kampány keretében a rendőrök a biztonságos közlekedésre hívták fel a járművezetők figyelmét.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai a „Látni és látszani” program során 2017. november 15-én a délutáni órákban tartottak akciót a 77-es számú főútvonalon. Az egyenruhások baleset-megelőzési témájú kiadványokat adtak a sofőröknek, amiben az őszi és téli útviszonyok veszélyeire hívták fel a figyelmet.

A rendőrök ezenkívül a megállított járművek világítóberendezéseit is ellenőrizték, valamint felhívták a járművezetők figyelmét a szélvédők tisztaságának és páramentességének fontosságára, illetve a téli gumiabroncs használatának előnyeire. A közlekedőknek a tanácsok mellett a láthatóságot elősegítő ajándékokat is adtak.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentés összefogással - videóval frissítve

Fürdeni mentek a Drávára Felsőszentmártonnál, azonban egy gyermeket elsodort a víz, többen pedig egy kőgáton és egy szigeten rekedtek. A rendőrök, tűzoltók és mentők összefogásával sikerült megmenteni őket.

 

Kábítószert árult, fenyegetőzött

Fiataloknak is adott el kábítószert a gyanú szerint egy férfi Magyarbánhegyesen. Volt olyan fogyasztó, aki tartozást halmozott fel nála, őt megfenyegette. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.