„Látni és látszani” Kunszentmiklóson

2017. 11. 23., cs - 15:41
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A körzeti megbízottak autószerelő segítségével ellenőrizték a járműveket Dunavecsén.

 

A „Látni és Látszani” országos közlekedésbiztonsági kampány keretein belül 2017. november 22-én 14 óra és 20 óra között a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság illetékességi területén a körzeti megbízottak autószerelő közreműködésével adtak tanácsokat az autósok.

Ebben az időszakban nagyon fontos a járművek őszi-téli felkészítése, hiszen a megváltozott időjárási körülmények miatt módosulnak az út- és látási viszonyok. Ennek érdekében Tóth Sándor apostagi autószerelő ellenőrizte a megállított járművek akkumulátorát, világítását, a futómű és a fékrendszer működését. A rendőrök felhívták a közlekedők figyelmét a téli gumiabroncs használatának előnyeire, illetve arra, hogy a jégoldó, jégkaparó, valamint a megfelelő ablakmosó folyadék megléte a téli időjárás során szinte elengedhetetlen. Az egyenruhások a szükséges ablakmosó folyadékkal el is látták a megállított autósokat.

Az akció ideje alatt a körzeti megbízottak a gyalogosok és a kerékpárral közlekedők részére láthatósági mellényeket és ledes lámpákat osztottak ki.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-esen

Kocs közelében, a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

 

Megindult a forgalom Szentesnél

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 45-ös számú főúton, Szentes külterületén, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Buszon lopott, keressük

A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.