Újra megrendezésre került a „SuliMoped” program Székesfehérváron

2017. 11. 25., szo - 15:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2017/2018-as tanévben 27 Fejér megyei iskola diákja kapott lehetőséget arra, hogy díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezhessen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága a 2017/2018-as tanévre ismét meghirdette a „SuliMoped” programot. Ebben a tanévben összesen 27 Fejér megyei általános és középiskola tanulói vehettek részt a megmérettetésen, akik közül 50 szerencsés diák kapott lehetőséget arra, hogy díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzen. A válogatót 2017. november 25-én rendezték meg, melynek a székesfehérvári István Király Általános Iskola adott otthont.

A regisztrációt követően a diákoknak KRESZ-tesztet kellett kitölteniük, majd különböző ügyességi feladatok végrehajtásával mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat, legvégül pedig pszichológiai és reflex feladatok megoldásával kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.