Újra megrendezésre került a „SuliMoped” program Székesfehérváron

2017. 11. 25., szo - 15:40
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A 2017/2018-as tanévben 27 Fejér megyei iskola diákja kapott lehetőséget arra, hogy díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezhessen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága a 2017/2018-as tanévre ismét meghirdette a „SuliMoped” programot. Ebben a tanévben összesen 27 Fejér megyei általános és középiskola tanulói vehettek részt a megmérettetésen, akik közül 50 szerencsés diák kapott lehetőséget arra, hogy díjmentesen segédmotoros kerékpár vezetésére jogosító engedélyt szerezzen. A válogatót 2017. november 25-én rendezték meg, melynek a székesfehérvári István Király Általános Iskola adott otthont.

A regisztrációt követően a diákoknak KRESZ-tesztet kellett kitölteniük, majd különböző ügyességi feladatok végrehajtásával mérték össze elméleti és gyakorlati tudásukat, legvégül pedig pszichológiai és reflex feladatok megoldásával kellett bizonyítaniuk rátermettségüket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.