A balatonfüredi vízi rendőrök segítettek partot érni

2018. 08. 31., p - 10:53
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A mentés idején II. fokú viharjelzés volt érvényben.

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság ügyeletére 2018. augusztus 30-án 21 óra 30 perc körül egy férfi bejelentést tett arról, hogy a Balatonfüred előtti vízterületen az elektromos csónakjának a motorja elromlott, és a nyílt víz felé sodródik. A vízi rendőrök haladéktalanul keresni kezdték a hajót, majd a parttól mintegy 3 kilométerre találták meg. Az egyenruhások a csónakot vontára vették, és három utasával együtt biztonságban a balatonfüredi kikötőbe vitték.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.