Átszerelte a traktor rendszámát a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

2020. 09. 11., p - 12:02
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt folytat nyomozást egy 46 éves felsőörsi lakos ellen.

A járőrök 2020. szeptember 10-én délután Felsőörs határában igazoltatták egy pótkocsis traktor vezetőjét. Az intézkedés során megállapították, hogy a mezőgazdasági munkagépre egy másik traktorra kiadott rendszámot szereltek fel. A sofőr elmondta a rendőröknek, hogy alkalmazásban dolgozik egy férfinél, és nincs tudomása a jármű hatósági jelzésének cseréjéről. A rendőrök a traktor tulajdonosát nem sokkal később felsőörsi telephelyén elfogták, majd előállították, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A 46 éves helyi lakos elismerte, hogy ő rakta fel mezőgazdasági vontatójára egy másik haszongép rendszámait. Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.