Betört egy házba és több százezer forint értékben lopott

2018. 07. 13., p - 12:26
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves budapesti férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2017. július 24-én, hogy egy balatonfüredi családi ház ajtaját ismeretlen tettes befeszítette és az ingatlanból több százezer forint készpénzt, mobiltelefonokat, ékszereket és egy laptopot tulajdonított el.

A nyomozás során elvégzett adatgyűjtés eredményeként egy 30 éves budapesti férfi került a rendőrség látókörébe, akit a nyomozók 2018. május 9-én lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Feladta magát

A rendőrségi felhívás hatására önként feladta magát az a férfi, aki társával bántalmazott egy színművészt Budapesten.

 

Balesetet okozott és segítségnyújtás nélkül elhajtott

Súlyosan megsérült egy motor vezetője Békéscsabán. Egy személygépkocsival közlekedő nő nem adott neki elsőbbséget, a férfi ezért hirtelen fékezett és elesett. Az autó vezetője nem állt meg, hanem elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

 

Meglőtte a kutyát

Állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 53 éves férfival szemben.

 

Mogyorókrémre szakosodott

A veszprémi rendőrök üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésével gyanúsítanak egy 42 éves szentgáli lakost, aki az elmúlt időszakban több alkalommal lopott édességet, majd értékesítette azokat.

 

Keressük Farkas Stefániát

A mezőkövesdi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy 17 éves mezőkeresztesi lány eltűnése ügyében.