Egy órán belül elfogták a betörőt

2019. 07. 19., p - 10:03
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást egy 33 éves küngösi nő ellen.

A nyomozás adatai alapján a sértett 2019. július 17-én 17 óra körül tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy küngösi családi házának ajtaját ismeretlen tettes befeszítette, majd az ingatlanból ruhaneműket és üvegpoharakat tulajdonított el. Elmondása szerint, ahogy belépett a bejárati ajtón, egy számára ismeretlen nő lépett ki a házból a kert felé vezető ajtón. Az elkövető az ellopni kívánt tárgyakat ijedtében eldobta, és elfutott a helyszínről.

A kiérkező járőrök adatgyűjtésének, valamint egy nyomkövető kutya bevonásának eredményeként a bejelentést követő egy órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 33 éves küngösi lakost. A rendőrök a nőt előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.