Egy szálloda nevében levelezett, lebukott

2019. 08. 26., h - 12:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Információs rendszer vagy adat megsértése miatt indult büntetőeljárás egy 37 éves pétfürdői férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján egy 37 éves pétfürdői lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2019. április 23-tól több alkalommal jogosulatlanul belépett korábbi munkahelyének e-mail fiókjába, ahonnan levelezéseket törölt ki, valamint üzeneteket küldött ügyfeleknek, vendégeknek. A szállodának ezzel károkat okozott. A férfinál tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az elkövetéshez használt informatikai eszközöket, és lefoglalták azokat. Ellene információs rendszer vagy adat megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.