Egyedi azonosító jel meghamisítása Balatonalmádiban

2019. 06. 11., k - 15:46
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi rendőrkapitányság munkatársai eljárást indítottak egy győri férfival szemben.

A járőrök 2019. június 9-én 11 óra 50 perckor Balatonalmádi belterületén ellenőriztek egy motorkerékpárt és igazoltatták annak vezetőjét. A jármű iratainak ellenőrzése során a rendőrök megállapították, hogy a kétkerekűre jogosulatlanul szerelték fel az ideiglenes rendszámot. Az 53 éves győri sofőr elismerte, hogy az eredeti hatósági jelzést ő vette le, mert a jármű műszaki érvényessége lejárt, helyette pedig felrakta az ideiglenes rendszámot.

A sofőrt előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene egyedi azonosító jel meghamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.

 

Kórházban segítettek

Gyógyuló gyerekeknek vittek ajándékot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának munkatársai.

 

Maratonfutás a határrendészet népszerűsítéséért

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság (CSMRFK) Humánigazgatási Szolgálatának munkatársai is részt vettek a hétvégén megrendezett II. Szeged Maratonon. A cél a határrendész szakma népszerűsítése volt.