Elfogták a gépkocsifeltörő társát is

2018. 09. 06., cs - 13:40
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették és több rendbeli lopás bűntette miatt indult eljárás az 57 éves balatonkenesei nő ellen is.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2018. augusztus 22-én a rendőrök elfogták, majd a bíróság a letartóztatását rendelte el annak az 59 éves balatonkenesei lakosnak, aki 2018. július 29-től 2018. augusztus 20-ig Balatonkenesén és Balatonakarattyán összesen hat gépkocsit tört fel és azokból több százezer forint értékben készpénzt, különböző ruhaneműket és táskákat lopott el. Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy a férfinak társa is volt a bűncselekmény elkövetésekor.

Az 57 éves balatonkenesei nőt 2018. szeptember 5-én a reggeli órákban otthonában fogták el a rendőrök és állították elő a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene több rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.