Gyermekruhákat akartak lopni

2019. 07. 06., szo - 08:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt az ajkai nőt és férfit, akik egy balatonfüredi üzletből akartak lopni.

Az eljárás adatai szerint egy balatonfüredi gyermekruha üzlet munkatársa tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 5-én 13 óra körül, hogy lopáson értek tetten egy nőt és egy férfit. Miután az eladó észrevette a cselekményt és azt szóvá tette, a férfi sietve távozott, míg a nő a ruházatába rejtett több százezer forint értékű árut elszórta az üzletben menekülése közben. A rendőrök a bejelentő által adott pontos személyleírásnak és az együttműködésének köszönhetően a bolt közelében elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 53 éves és egy 54 éves ajkai lakost. Előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták őket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A nő és a férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ismét járható a 47-es főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán, ahol korábban anyagi káros baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Teljes útlezárás a 47-es főúton

Anyagi káros baleset miatt teljes az útlezárás a 47-es számú főút hódmezővásárhelyi elkerülő szakaszán. Az utazók a városon keresztül tudnak kerülni.

 

A külterületek biztonságáért

Nem kétséges: a nagyobb településekre nagyobb figyelem összpontosul, ami a biztonságot és a környezetvédelmet illeti.

 

Vetélkedő a börtönben

Elsőre talán bizarr jelenség, amint tömött sorokban, vidáman és izgalommal vonul 28 tizenéves és több tucat felnőtt a börtönbe.

 

Ne várj 72 órát!

Csak tavaly 21 483 eltűnés miatt indult körözés szerte az országban.

 

Kiállás a biztonság mellett

Középiskolásokkal közösen szervezett közlekedésbiztonsági flashmobsorozatot a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).