Gyermekruhákat akartak lopni

2019. 07. 06., szo - 08:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök elfogták azt az ajkai nőt és férfit, akik egy balatonfüredi üzletből akartak lopni.

Az eljárás adatai szerint egy balatonfüredi gyermekruha üzlet munkatársa tett bejelentést a rendőrségre 2019. július 5-én 13 óra körül, hogy lopáson értek tetten egy nőt és egy férfit. Miután az eladó észrevette a cselekményt és azt szóvá tette, a férfi sietve távozott, míg a nő a ruházatába rejtett több százezer forint értékű árut elszórta az üzletben menekülése közben. A rendőrök a bejelentő által adott pontos személyleírásnak és az együttműködésének köszönhetően a bolt közelében elfogták a feltételezett elkövetőket, egy 53 éves és egy 54 éves ajkai lakost. Előállításukat követően gyanúsítottként kihallgatták őket a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A nő és a férfi ellen lopás vétség kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Tompánál két illegális migráns jogellenesen próbált meg bejutni az ország területére.

 

Határsértő egy kamion alvázán

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Határsértők egy észak-macedón kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.