Lezárt akta: Ordított, majd ököllel ütötte az ajtót

2019. 06. 13., cs - 13:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség miatt indult eljárás egy 42 éves darnózseli férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján 2019. június 1-jén 11 óra 45 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy balatonfüredi szórakozóhelyen egy férfi ittas állapotban a pult előtt elkezdett ordítani.

Az üzlet alkalmazottja felszólította, hogy hagyja abba az ordítozást, a Győr-Moson-Sopron megyei lakos azonban még jobban üvölteni kezdett, így a vendéglátó helyiségből kikísérték, az ajtót pedig kulccsal bezárták.

Ezután a férfi ököllel ütni kezdte a bejárati ajtót, ami csak a benne lévő biztonsági üveg miatt nem tört ki, majd a kerthelyiségben lévő asztalokat kezdte el ököllel ütni, majd belerúgott a lengőkapu egyik szárnyába is, amitől az megrongálódott.

A kiérkező rendőrök a darnózseli lakost elfogták, majd előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Csalás és lopás

Három férfival szemben fejezték be az eljárás vizsgálati szakaszát a szécsényi nyomozók.

 

Lezárt vizsgálat: alkalmi lopás a temetőben

A bajai rendőrök a kapott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Ügyében vádemelést javasolnak.