Lezárt akta: Ordított, majd ököllel ütötte az ajtót

2019. 06. 13., cs - 13:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Garázdaság vétség miatt indult eljárás egy 42 éves darnózseli férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján 2019. június 1-jén 11 óra 45 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy balatonfüredi szórakozóhelyen egy férfi ittas állapotban a pult előtt elkezdett ordítani.

Az üzlet alkalmazottja felszólította, hogy hagyja abba az ordítozást, a Győr-Moson-Sopron megyei lakos azonban még jobban üvölteni kezdett, így a vendéglátó helyiségből kikísérték, az ajtót pedig kulccsal bezárták.

Ezután a férfi ököllel ütni kezdte a bejárati ajtót, ami csak a benne lévő biztonsági üveg miatt nem tört ki, majd a kerthelyiségben lévő asztalokat kezdte el ököllel ütni, majd belerúgott a lengőkapu egyik szárnyába is, amitől az megrongálódott.

A kiérkező rendőrök a darnózseli lakost elfogták, majd előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.