Lezárt ügy: Vonattal ütközött a férfi, mert nem állt meg a tilos jelzés ellenére

2020. 09. 11., p - 07:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint az 56 éves észt állampolgárságú férfi 2020. július 28-án Révfülöpön közlekedett személygépkocsival, melyben utasként vele tartózkodott felesége és kiskorú gyermekük is. Haladása során a vasúti átjárónál figyelmen kívül hagyta annak tilos jelzését, és a sínekre hajtott, aminek következtében összeütközött a Balatonszepezd irányából Révfülöp felé közlekedő vonat mozdonyával. A balesetben a gépjárműben utazó mindhárom személy megsérült. Az 56 éves észt sofőrt vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók.

A Tapolcai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

baleset


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.