Nyakláncot loptak

2017. 09. 19., k - 13:34
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A siófoki rendőrök azonosítottak két nőt, akik ellen vádemelést javasolnak.

A Siófoki Rendőrkapitányságon folytattak eljárást lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, mivel 2017. június 4-én este egy helyi áruház melletti parkolóban két nő szóba elegyedett egy férfival. A beszélgetés közben egyikük a sértett figyelmét elterelte, majd társa eközben nyakláncát kikapcsolta és azt eltulajdonította.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök azonosítottak egy 28 éves balatonszabadi és egy 27 éves siófoki lakost, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak voltak, ezért a nyomozók J. Klaudiát és Ny. Renátát gyanúsítottként hallgatták ki.

A Siófoki Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Siófoki Járási Ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.