Odaadta robogóját ittas barátjának a fiatal, a rendőrök mindkettejüket elfogták

2020. 08. 03., h - 13:12
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai egy 19 és egy 20 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A járőrök 2020. augusztus 3-ára virradó éjszaka Balatonfüreden igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 20 éves szolnoki lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, továbbá a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket jelzett. A fiatal elmondta a rendőröknek azt is, hogy egyik ismerőse adta neki kölcsön a robogót. A rendőrök a jármű tulajdonosát, aki tisztában volt barátja ittasságával, rövid időn belül a városban elfogták.

Mindkét személyt előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták őket. A 20 éves szolnoki férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség, míg 19 éves kincsesbányai barátjával szemben járművezetés tiltott átengedése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.