Súlyos testi sértés miatt indítottak eljárást a siófoki nyomozók

2020. 08. 09., v - 11:35
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Fűnyírópengével ütötte meg haragosát egy kányai férfi.

Az ügy adatai alapján 2020. augusztus 7-én este, Kánya belterületén egy 54 éves helyi lakos előzetes szóváltást követően egy fűnyírópengével, több alkalommal is megütötte vitapartnerét. A bántalmazott 28 éves férfi az ütések következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszínre érkező siófoki járőrök a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ki a fogdosó?

Segítsen azonosítani az Ócsán kerékpározva nőket molesztálót!

 

Baleset az M7-es autópályán

Egy személy és egy kisteherautó ütközött össze, ezért torlódásra kell számítani Martonvásár térségében, a Balaton irányába.

 

Országos határrendészeti összesítő

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. október 26-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 485 határsértőt tartóztattak fel és 219 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

 

46 határsértő a Tisza árterében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy csoportban összesen 46 határsértő Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Frontális ütközés

Két autó karambolozott Sajópüspöki és Bánréve között. A balesettel érintett útszakaszt a rendőrség teljes terjedelmében lezárta.