Vasútállomáson akart verekedni

2019. 07. 19., p - 10:09
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás egy 54 éves örvényesi férfi ellen, a Balatonfüredi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A nyomozás adatai alapján 2019. július 9-én 18 óra körül körüli időben a balatonfüredi vasútállomás várójában feküdt a padon egy 54 éves örvényesi lakos ittas állapotban. A pályaudvar egyik dolgozója távozásra felszólította fel a férfit, aki ennek nem tett eleget és támadólag lépett fel vele szemben. A sértett azonnal értesítette a rendőrséget, majd a kiérkező járőrök a helyszínen elfogták az elkövetőt. Ezt követően a rendőrök a férfit előállították a helyi rendőrkapitányságra, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: több lakásba is besurrant

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya hatrendbeli kifosztás bűntett kísérlet és háromrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy helyi nővel szemben.