Vezetéstechnikai tréning és prevenciós nap Győrben

2020. 09. 03., cs - 09:34
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Motoros tudásukat próbálhatták ki a balesetmegelőzés jegyében az érdeklődők.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Közlekedési Balesetmegelőzési Bizottság kétnapos vezetéstechnikai tréninget és prevenciós napot tartott egy győri gépjármű-értékesítéssel foglalkozó cégnél, 2020. szeptember 1-én és szeptember 2-án. Az eseményen - egy roadshow keretében - többek között a meglévő és az új motor modelleket próbálhatták ki a résztvevők.

1

A rendezvényen elméleti tudásukat is felfrissíthették az érdeklődők, ezután KRESZ-tesztet tölthettek, illetve hasznos balesetmegelőzési tanácsokkal gazdagodhattak, és számos kisfilmet nézhettek meg a baleset-megelőzés jegyében.

2

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy minden esetben a közúti közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek saját maguk és mások testi épségének megóvása érdekében.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.