A „Kék Karaván” megérkezett Alsóörsre

2016. 08. 12., p - 15:28
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a helyi polgárőrség segítségével, és támogatásával az alsóörsi kempingben első alkalommal tartott bűn-, és baleset-megelőzési délutánt.

Az alsóörsi Pelso Kempingben 2016. augusztus 11-én 14 órától a rendőrök várták a nyaralókat a ,„Kék Karaván” elnevezésű baleset-megelőzési programmal. A kíváncsi és érdeklődő turisták, miközben több fajta bűn- és baleset-megelőzési tájékoztató közül választhattak, megtekinthették a rendőrség szolgálati járműveit. A két órás program során a legbátrabbak kipróbálhatták a biztonságiöv-szimulátort, mely egy váratlan fékezés során fellépő ütközés erejét mutatja be. Gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokhoz kapcsolódó KRESZ-tesztet is töltöttek a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek, a legügyesebbek jelképes ajándéktárgyat vehettek át.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két pakisztáni férfi egy ukrán kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M43-as autópályán

Anyagi káros közlekedési baleset miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M43-as autópálya országhatár felé vezető oldalán, Szegednél.

 

Public transport to Mogyoród

During the weekend of the 2018 Hungarian Grand Prix, over and above the option of travelling individually by car, we would like to draw attention to the alternative of public transport.

 

Tömegközlekedéssel Mogyoródra

A Formula 1 Magyar Nagydíj 2018 versenyhétvége idejére az egyénileg, gépjárművel történő utazás mellett alternatív közlekedési lehetőségre hívja fel a figyelmet a rendőrség.