Babakocsiból lopott

2018. 08. 26., v - 08:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

A siófoki rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Az ügy adati szerint 2018. augusztus 14-én 7 óra körül egy siófoki bölcsődében, egy babakocsiban őrizetlenül hagyott táskából ismeretlen személy készpénzt tulajdonított el. A rendőrök a beszerzett adatok alapján azonosítottak és még aznap elfogtak egy 18 éves nőt, akit előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságra. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A helyi lakos kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését és elmondta, hogy menekülés közben nagyon megijedt, ezért a pénzt útközben eldobálta. 

A rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte, és a keletkezett iratok bíróság elé állítási javaslattal átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.