Bezárta kapuit a Bűnmegelőzési Iroda Keszthelyen

2017. 08. 29., k - 15:08
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Tizennegyedik alkalommal segítették középiskolás diákok a rendőrség munkáját a nyári turisztikai szezonban a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Keszthelyi Rendőrkapitányság szakmai vezetésével.

Tinédzserek segítették a nyaralókat a tájékozódásban és bűnmegelőzési szórólapokat osztottak 2017 nyarán.

Ahogy arról az idegenforgalmi szezon elején beszámoltunk, strandokon figyelmeztették az autóban vagy a közterületen értékeket hagyó embereket, előfordult, hogy strandon megsérült embereknek segítettek, a vízi balesetek megelőzéséhez is hasznos tanácsokat nyújtottak.

A diákokat Ruzsics Ferenc, Keszthely város polgármestere köszöntötte, majd a Keszthelyi Rendőrkapitányság részéről Nyolcas Béla rendőr alezredes értékelte a diákok munkáját. Mindketten kihangsúlyozták, hogy jelentősen növelte a nyaralók biztonságérzetét a rendőrök és a gyerekek jelenléte a strandokon. A kapitányságvezető helyettese külön kiemelte, hogy a Bűnmegelőzési Iroda működésének köszönhető egy kerékpártolvaj elfogása is, aki több kétkerekű ellopását is beismerte.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.