Diákjárőrök Balatonfüreden

2016. 07. 11., h - 16:06
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Prevenciós tanácsokkal látták el a tömegközlekedési eszközzel érkező turistákat.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság a 2016 évi idegenforgalmi szezonban is együttműködik az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zártkörűen Működő Részvénytársasággal és a Magyar Államvasutak  Zártkörűen Működő Részvénytársasággal.

A diákjárőrök és a balatonfüredi rendőrök 2016. július 8-án délután megelőzési tanácsokkal várták a balatonfüredi vasútállomásra és autóbusz-pályaudvarra érkező hazai és külföldi nyaralókat.A Szent Benedek Gimnázium rendészeti fakultációs tanulói idegen nyelvű prevenciós kiadványokkal is segítették a turistákat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A ceglédi rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a körözés hatálya alatt álló férfit, aki kedden reggel Cegléden egy idős hölgytől elrabolta a táskáját, ennek során súlyos sérüléseket okozva a sértettnek.

 

Nem tudott elszámolni az oszlopokkal

Több, mint félszáz akácoszlopot vitt el az ásotthalmi erdészet területéről egy helybeli férfi. Lopás miatt indult ellene eljárás.

 

Ruhatolvaj Szegeden

Egy szegedi bevásárlóközpont egyik üzletéből nadrágot vitt el egy makói fiatal. A gyanúsított ezután egy másik boltból is lopott, ekkor azonban tetten érték.

 

Török kamionban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Baleset az M0-ás autóúton

Az M5-ös autópálya irányába tartó oldalon, a 26. kilométernél egy teherautó és egy személyautó ütközött össze.