Garázdaság a Petőfi sétányon

2017. 09. 02., szo - 08:34
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Két társaság összeszólalkozott.

A siófoki rendőrök 2017. szeptember 1-jén a hajnali órákban bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt több személyt is elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A két társaság tagjai 2017. augusztus 31-én 23 óra 45 perc körül a Petőfi sétányon, egy szórakozóhely előtt szóváltásba kerültek egymással. Az üzlet vezetője az esetet tapasztalva közéjük állt, hogy megakadályozza a további konfliktust.  Végül az egyik társaságból többen is bántalmazták a szórakozóhely vezetőjét, akinek 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülései keletkeztek. A konfliktusnak a sétányon szolgálatot teljesítő rendőrök rövid időn belül véget vetettek.

A nyomozók garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt négy külföldi állampolgárt gyanúsítottként hallgattak ki. A férfiak az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhetnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.