Gyerekekre fókuszálva

2016. 07. 29., p - 10:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpáros ügyességi pályán próbálhatták ki elméleti ismereteiket a gyakorlatban a balatonalmádi napközis táborban nyaraló gyerekek.

A Balatonalmádi Szociális Alapellátó Szolgálat napközis táborában tartottak bűn- és baleset-megelőzési programot 2016. július 28-án a Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai.

A rendőrautóban eltöltött izgalmas percek után a gyerekek a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályaival ismerkedhettek meg. A megszerzett tudásukat egy kerékpáros ügyességi pályán is kipróbálhatták. A felmerülő kérdésekre a kapitányság két munkatársa: Büki Zsolt rendőr százados és Pöttendiné Petruska Csilla rendőr százados adott válaszokat, miközben többen is beöltöztek a csapaterős felszerelésbe.

A program befejezéseként a gyerekek játékos feladatok formájában bővíthették közlekedési ismereteiket, és a legügyesebbek apró ajándékokat kaptak a rendőröktől.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.