Gyerekekre fókuszálva

2016. 07. 29., p - 10:31
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Kerékpáros ügyességi pályán próbálhatták ki elméleti ismereteiket a gyakorlatban a balatonalmádi napközis táborban nyaraló gyerekek.

A Balatonalmádi Szociális Alapellátó Szolgálat napközis táborában tartottak bűn- és baleset-megelőzési programot 2016. július 28-án a Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai.

A rendőrautóban eltöltött izgalmas percek után a gyerekek a gyalogos és kerékpáros közlekedés szabályaival ismerkedhettek meg. A megszerzett tudásukat egy kerékpáros ügyességi pályán is kipróbálhatták. A felmerülő kérdésekre a kapitányság két munkatársa: Büki Zsolt rendőr százados és Pöttendiné Petruska Csilla rendőr százados adott válaszokat, miközben többen is beöltöztek a csapaterős felszerelésbe.

A program befejezéseként a gyerekek játékos feladatok formájában bővíthették közlekedési ismereteiket, és a legügyesebbek apró ajándékokat kaptak a rendőröktől.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Barátságból kórház

Baráti összejövetelen, előzetes szóváltást követően bántalmazta ismerősét egy helybeli férfi Sándorfalván. A gyanúsított ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás.

 

Vádemelési javaslat

Négy napon belül elfogták a rendőrök azt a férfit, aki próbaútra vitt el egy autót, de „elfelejtette” visszavinni.