Kábítószerrel mentek szórakozni

2018. 08. 23., cs - 09:15
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A ruházat- és csomagátvizsgálás során került elő a kábítószergyanús tabletta, por és folyadék egy 33 éves vácrátóti, valamint egy 34 éves szlovén férfi táskájából.

A biztonsági szolgálat szakemberei 2018. augusztus 22-én 20 óra 35 perckor Keszthelyen, az elektronikus zenei fesztiválra történő beléptetés során egy 33 éves vácrátóti férfinél, cukorkás dobozban 33 darab szív alakú kábítószergyanús tablettát, valamint egy üvegben kábítószergyanús folyadékot találtak.

A ruházat- és csomagátvizsgálás során 22 óra 50 perckor pedig egy 34 éves szlovén állampolgárságú férfinél, simítózáras tasakban 62 darab kábítószergyanús tabletta, valamint alufóliába csomagolt fehér por került elő.

Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint az amfetamint tartalmazó MDMA és GBL anyagokat a nyomozók lefoglalták.

A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bódult állapotban vezetett

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei Alsóregmecen egy férfit szűrtek ki a közúti forgalomból, aki bódult állapotban vezette járművét.

 

A lakásban érték tetten a tolvajt

A Szikszói Rendőrőrs munkatársai elfogták azt a férfit, aki alsóvadászon több családi házból és azok melléképületeiből lopott el különböző tárgyakat.