Kábítószerrel mentek szórakozni

2018. 08. 23., cs - 09:15
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A ruházat- és csomagátvizsgálás során került elő a kábítószergyanús tabletta, por és folyadék egy 33 éves vácrátóti, valamint egy 34 éves szlovén férfi táskájából.

A biztonsági szolgálat szakemberei 2018. augusztus 22-én 20 óra 35 perckor Keszthelyen, az elektronikus zenei fesztiválra történő beléptetés során egy 33 éves vácrátóti férfinél, cukorkás dobozban 33 darab szív alakú kábítószergyanús tablettát, valamint egy üvegben kábítószergyanús folyadékot találtak.

A ruházat- és csomagátvizsgálás során 22 óra 50 perckor pedig egy 34 éves szlovén állampolgárságú férfinél, simítózáras tasakban 62 darab kábítószergyanús tabletta, valamint alufóliába csomagolt fehér por került elő.

Az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint az amfetamint tartalmazó MDMA és GBL anyagokat a nyomozók lefoglalták.

A rendőrök mindkét férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrök adták a vérüket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos és rendvédelmi igazgatási alkalmazott állománya 58 és fél liter vért adott, amivel szükség esetén közel 400 ember élete is megmenthető.

 

Négy határsértő egy román autóban

Békés megyében állítottak le a rendőrök egy személyautót, amelyet egy román férfi vezetett. A járműben utazók nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök a sofőrt és utasait is előállították.