Kék Karaván Révfülöpön

2016. 08. 04., cs - 16:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tapolcai Rendőrkapitányság és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság közösen szervezte meg a Balatonfüreden indult program soron következő rendezvényét.

A Kék Karaván komplex bűn- és baleset-megelőzési programot a tapolcai és veszprémi rendőrök 2016. augusztus 3-án délután rendezték meg a révfülöpi Napfény Kemping területén.

A megelőzési programokon a diákjárőrök és a diáktolmácsok, valamint a helyi kapitányságon közösségi szolgálatot ellátó diákok is aktívan közreműködtek, segítve a rendőrök munkáját.

A rendezvényre látogatók hasznos információkat kaptak az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeiről, illetve tájékoztató hallhattak a biztonságos közlekedés szabályairól. A gyerekek kerékpáros ügyességi pályán mérhették fel tudásukat és különböző közlekedésbiztonsági feladatok megoldásával eleveníthették fel KRESZ ismereteiket. A fiataloknak lehetőségük nyílt a „részeg szemüveg” kipróbálására is.  

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Okosórát lopott, keressük

A terézvárosi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Sérülést okozott, keressük

A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

 

Vonaton megbújt migránsok

Egy gyorsvonat padlásterén megbújva próbált meg jogellenesen bejutni Magyarországra három illegális migráns.

 

Lopás és orgazdaság

A pápai rendőrök négy órán belül azonosították a betörőt és az orgazdát is.