Kiemelt figyelemmel a közterületek biztonságáért (videóval)

2016. 07. 30., szo - 11:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság megkülönböztetett figyelmet fordít a Balaton északi partján a leglátogatottabb közterületek rendjére a 2016. évi nyári idegenforgalmi időszakban.

Hazai és külföldi turisták ezreinek legnépszerűbb célpontja Balatonfüreden a Vitorlás tér, a Zákonyi, illetve Tagore sétány területe és közvetlen környezete.

Ennek megfelelően a Balatonfüredi Rendőrkapitányság, civil ruhás bűnügyi szolgálattal megerősített, állandó gyalogos járőr szolgálattal biztosítja a terület rendjét.

A szolgálatot teljesítő rendőrök kiemelt feladata a lehetséges jogsértések megelőzése, a gyanús egyének kiszűrése, valamint a terület közlekedésének, és közrendjének biztosítása.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vigyázzon az adataira!

A rendőrség vádemelést javasol egy ceglédi férfi ellen, mert megváltoztatta egy Békés megyei nő e-mail fiókjának jelszavát. Állítása szerint csak tesztelte, hogy kellően biztonságosak-e a beállítások.

 

Hiába volt lehúzva a redőny

Az újpesti rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei alapján a helyszín közelében elfogták azt a két férfit, akik bemásztak egy ház ablakán és ellopták az ott alvó sértett értékeit.