Lezárt nyomozások

2017. 08. 23., sze - 11:24
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A tapolcai rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejeztek be három, ittas járművezetés elkövetése miatt indított büntetőeljárást.

Egy 36 éves, személygépkocsival közlekedő budapesti férfit 2017. július 30-án délelőtt Kapolcs belterületén, egy 29 éves járművezetőt 2017. augusztus 4-én hajnalban Ábrahámhegy belterületén, egy 63 éves gyulakeszi férfit pedig Gyulakeszi település egyik utcájában vonták intézkedés alá a rendőrök 2017. augusztus 9-én este.

A sofőrökkel szemben alkalmazott alkoholszonda mindhárom esetben pozitív értéket mutatott, ezért őket előállították mintavételre a Tapolcai Rendőrkapitányságra.

A három férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Tapolcai Rendőrkapitányság a napokban befejezte, az ügy iratait bíróság elé állítás kezdeményezésével adták át az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ma ünnep, holnap munka

Fura élethelyzet lehet: egyik nap még izgatottan vizsgázni egy rendészeti szakgimnázium tanulójaként, másnap ünnepélyesen búcsúzni az iskolától, harmadnap pedig zsaruként szolgálatba állni, és megkezdeni egy igen komoly és felelősségteljes életet.

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.