Strand-roadshow Balatonkenesén

2016. 07. 12., k - 14:34
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A társszervek közreműködésével szervezett roadshow újabb állomása volt a balatonkenesei Vak Bottyán strand.

A Balaton-parti strandon 2016. július 9-én a balatonalmádi rendőrök, valamint a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Szolgálat balatonfűzfői hivatásos tűzoltói, a megyei mentőszolgálat balatonakarattyai mentős egysége és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának képviselői színes programokkal várták a nyaralókat. A gyermekek és a felnőttek a rendőrautó mellett, megnézhették a tűzoltó és mentőautót is, valamint az újraélesztést is gyakorolhatták a vízi mentők útmutatásai alapján. A rendőrség munkatársai játékos formában - közlekedési puzzle kirakásával, részeg szemüveggel végrehajtott feladatokkal – közvetítették baleset-megelőzési ajánlásaikat. 

 

A rendőrök ezen kívül a strandi lopások, gépkocsi-feltörések megelőzését szolgáló tájékoztató kiadványokat adtak az érdeklődőknek az áldozattá válás elkerülése érdekében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsokat szállított

Egy moldáv férfi által vezetett kisteherautó ellenőrzése során hét határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Velük szemben a román hatóságok járnak el.

 

Halálos baleset a 1111-es úton

Esztergom térségében egy személygépkocsi fának ütközött, majd kigyulladt. A baleset során a jármű vezetője életét vesztette.

 

Forgalomkorlátozás Szekszárdon

A Nemzeti Ünnep alkalmából szervezett rendezvények zavartalan lebonyolítása érdekében 2018. október 23-án az alábbi forgalomkorlátozásokra lehet számítani a városban.