Strand-roadshow Balatonkenesén

2016. 07. 12., k - 14:34
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A társszervek közreműködésével szervezett roadshow újabb állomása volt a balatonkenesei Vak Bottyán strand.

A Balaton-parti strandon 2016. július 9-én a balatonalmádi rendőrök, valamint a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Szolgálat balatonfűzfői hivatásos tűzoltói, a megyei mentőszolgálat balatonakarattyai mentős egysége és a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának képviselői színes programokkal várták a nyaralókat. A gyermekek és a felnőttek a rendőrautó mellett, megnézhették a tűzoltó és mentőautót is, valamint az újraélesztést is gyakorolhatták a vízi mentők útmutatásai alapján. A rendőrség munkatársai játékos formában - közlekedési puzzle kirakásával, részeg szemüveggel végrehajtott feladatokkal – közvetítették baleset-megelőzési ajánlásaikat. 

 

A rendőrök ezen kívül a strandi lopások, gépkocsi-feltörések megelőzését szolgáló tájékoztató kiadványokat adtak az érdeklődőknek az áldozattá válás elkerülése érdekében.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-esen

Kocs közelében, a Budapest felé vezető oldalon csak a belső sáv járható.

 

Megindult a forgalom Szentesnél

Megszűnt a forgalomkorlátozás a 45-ös számú főúton, Szentes külterületén, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.

 

Buszon lopott, keressük

A XXII. kerületi rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

 

Nyári nagyüzem

Akad terület, ahol nyáron uborkaszezon van – a rendőrségi munka nem ilyen. A bűn­üldözésben akkor indul a nagyüzem, amikor bűnözés üti fel a fejét. Június derekán a hajdúsági nyomozók három városban három férfit egymással összefüggő cselekmények elkövetése miatt fogtak el.