Ajándékcsomag a „Látni és látszani” akció pápai nyertesének

2017. 12. 17., v - 09:21
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság nyereményjátékra hívta a „Látni és látszani 2017 - egymásért” országos közlekedésbiztonsági akcióban részt vevő gépjárművezetőket.

A játékban az a Pápai járásban élő gépjármű-tulajdonos vagy gépjárművezető vehetett részt, aki 2017. október 16. és 2017. december 8. között betért az akcióhoz csatlakozott szervizek valamelyikébe, és ott térítésmentesen átvizsgáltatta gépjárműve világító- és jelzőberendezéseit, illetve felkeresett egy akcióban részt vevő optikát, ahol ellenőriztette látását.

A rendőrök a szervizekben és optikákban kiállított igazolólap bemutatását követően regisztrálták a játékosokat, akik közül 2017. december 11-én, a Pápa Városi Balesetmegelőzési Bizottság évértékelő ülésén sorsolták ki a szerencsés nyertest.

A Pápán élő gépjármű-tulajdonos számára 2017. december 15-én délelőtt Horváth Tibor rendőr százados közlekedésrendészeti osztályvezető-helyettes adta át a biztonságos téli közlekedést segítő ajándékcsomagot, amely többek között jégkaparót, páramentesítőt, jégoldót, zárolajozót is tartalmazott.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Színesfémet lopott

Éppen egy komlói telephelyről lopott alumínium lemezeket egy férfi, amikor összetalálkozott a tulajdonossal.