Alsóörsre ért a Kék Karaván

2020. 08. 12., sze - 13:56
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai a társszervek közreműködésével bűn- és baleset-megelőzési délutánt tartottak egy helyi kempingben.

A balatonfüredi rendőrök az alsóörsi Pelso Kempingben várták a hazai és külföldi turistákat a Kék Karaván elnevezésű bűn- és baleset-megelőzési programmal 2020. augusztus 11-én délután. 

A kíváncsi és érdeklődő turisták, miközben több fajta bűn- és baleset-megelőzési tájékoztató közül választhattak, megtekinthették a rendőrség szolgálati járműveit. A program során a gyermekek körében népszerű volt a pedálos gokart, míg a felnőttek szívesen próbálták ki az úgynevezett részeg szemüveget.

kék karaván

Gyalogos és kerékpáros közlekedési szabályokhoz kapcsolódó tesztet is töltöttek a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek. A kerékpárral érkezőknek lehetőségük volt a kétkerekűiket az országos BikeSafe rendszerben regisztráltatni, amely szolgáltatás egyre népszerűbb a lakosság körében.

A biztonságos strandolás érdekében a rendőrök felhívták az állampolgárok figyelmét többek között arra, hogy a fürdőhelyeken az úgynevezett törölköző széf helyett inkább az értékmegőrzőkben helyezzék el irataikat, mobiltelefonjaikat és egyéb értékeiket.

kék karaván

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

A járőrök mentettek életet

Időben érkezett a rendőri segítség ahhoz az tiszadorogmai férfihez, aki végzetes lépésre szánta el magát a családi házuk udvarán.

 

Határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Egy határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.