Biztonságban a vakáció ideje alatt is

2019. 08. 06., k - 15:10
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyári szünidő veszélyeire hívták fel táborozó gyerekek figyelmét a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai.

Az egyenruhások általános iskolás táborozó diákoknak tartottak előadást és gyakorlati foglalkozásokat 2019. augusztus 6-án Székesfehérváron, annak érdekében, hogy ne váljanak sem bűncselekmény, sem közúti közlekedési baleset áldozataivá. A résztvevő tanulók a program folyamán játékos feladatokon keresztül bizonyíthatták KRESZ tudásukat, valamint a bűnmegelőzés terültén szerzett ismereteiket. A szünidejüket töltő kisdiákok filmvetítéssel egybekötött izgalmas előadást hallgathattak meg a közlekedési szabályok betartásának jelentőségéről, külön kiemelve a közlekedés legvédtelenebb és legsérülékenyebb résztvevői, a gyalogosok szabályos közlekedésének fontosságát. A fiatalok a balesetmegelőzési szakemberektől apró, a láthatóságot javító ajándékokat is kaptak az emlékezetes program zárásaként.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Földkábelt loptak

Két szlovák férfi a munkahelyéről lopott vörösréz kábeleket, amit később értékesíteni akartak. A komáromi rendőrök elfogták és kihallgatták a tetteseket.

 

Négy évtized egy munkahelyen

Negyven év munkaviszony után nyugállományba vonult a Csongrád Megyei Rendőr- főkapitányság állományából Csenkeiné Örkényi Eleonóra. A pénzügyi szakember egész életében egy területen dolgozott.