Házhoz mentek Révfülöpön a tapolcai rendőrök

2017. 08. 18., p - 10:10
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lehetőség nyílt a kétkerekűek regisztrációjára is.

A Tapolcai Rendőrkapitányság munkatársai a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályával közösen a „Házhoz Megyünk” program keretében  Révfülöp polgárait szólították meg a bűnmegelőzés jegyében 2017. augusztus 16-án.  A település lakosait és az ott nyaraló vendégeket hasznos vagyonvédelmi tanácsokkal látták el, továbbá felhívták figyelmüket a nyári idegenforgalmi szezonra jellemző jogsértésekre, a közlekedés veszélyeire és a megelőzés lehetőségeire. A rendőrök hangsúlyozták a megjelenteknek, hogy ne hagyják az autóban személyes irataikat, táskáikat, értékeiket. A parkolóban hagyott gépkocsik ajtaját minden esetben zárják be, az ablakokat húzzák fel, valamint ne feledkezzenek meg a beépített riasztóberendezések bekapcsolásáról sem.

A nap zárásaként a „BikeSafe” programban regisztráltathatták kerékpárjaikat az érdeklődők, míg a legkisebbek közlekedési tudásukat tesztelhették, az ideiglenesen felállított mini KRESZ pályán.

BikeSafe

Révfülöp


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kamionban bújtak meg

Két külföldi férfi próbált meg jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Együttműködési megállapodás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Zala Megyei Kirendeltsége együttműködési megállapodásban rögzítette közös feladatait.

 

Vádemelés a betörő ellen

A hajdúböszörményi rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint két lakóházba is betört.

 

Szeméremsértő rendőrkézen

A rendőrök - állampolgári bejelentést követően - rövid idő alatt elfogtak egy férfit, aki szeméremsértő módon mutogatta magát Győrben.