Kék karaván Balatonfüreden

2019. 07. 12., p - 12:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűn- és baleset-megelőzési programot tartottak a balatonfüredi rendőrök a társszervek közreműködésével a város kempingjében.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai és a társzervek képviselői 2019. július 11-én délután a Kék karaván elnevezésű prevenciós programmal várták a hazai és külföldi turistákat a helyi kempingben. Az érdeklődők különböző bűn- és baleset-megelőzési tájékoztatók közül választhattak és megtekinthették a szolgálati gépjárműveket is. A gyermekek körében népszerű volt a pedálos gokart.

A rendőrök felhívták az állampolgárok figyelmét többek között arra, hogy a strandokon az úgynevezett törölköző széf helyett az értékmegőrzőkben helyezzék el irataikat, mobiltelefonjaikat és egyéb értékeiket.

A gyalogos- és kerékpáros közlekedés szabályaihoz kapcsolódóan KRESZ tesztet tölthettek ki a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek. A program során a kerékpárral érkezőknek lehetőségük volt a kétkerekűiket az országos BikeSafe rendszerben regisztráltatni, mely a rendőrségi kitelepülések alkalmával mindig ingyenes.

kék karaván


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életmentés Kecskeméten

A megyeszékhelyen szolgálatot teljesítő járőrök is közreműködtek a férfi életének megmentésében.

 

Ruhákat rabolt

A Kalocsai Rendőrkapitányságon őrizetbe vették a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy fiatal nőt.