Kék karaván Balatonfüreden

2019. 07. 12., p - 12:32
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Bűn- és baleset-megelőzési programot tartottak a balatonfüredi rendőrök a társszervek közreműködésével a város kempingjében.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság munkatársai és a társzervek képviselői 2019. július 11-én délután a Kék karaván elnevezésű prevenciós programmal várták a hazai és külföldi turistákat a helyi kempingben. Az érdeklődők különböző bűn- és baleset-megelőzési tájékoztatók közül választhattak és megtekinthették a szolgálati gépjárműveket is. A gyermekek körében népszerű volt a pedálos gokart.

A rendőrök felhívták az állampolgárok figyelmét többek között arra, hogy a strandokon az úgynevezett törölköző széf helyett az értékmegőrzőkben helyezzék el irataikat, mobiltelefonjaikat és egyéb értékeiket.

A gyalogos- és kerékpáros közlekedés szabályaihoz kapcsolódóan KRESZ tesztet tölthettek ki a vállalkozó kedvű gyerekek és felnőttek. A program során a kerékpárral érkezőknek lehetőségük volt a kétkerekűiket az országos BikeSafe rendszerben regisztráltatni, mely a rendőrségi kitelepülések alkalmával mindig ingyenes.

kék karaván


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.